Noodportalen Slingerparallel

19 / 12 / 2016

Vandaag starten wij met het plaatsen van noodportalen aan de Slingerparallel (N317) ter hoogte van Ulft (Speeltuinpad) tussen mast 38 en 39. De noodportalen zijn een veiligheidsvoorziening die er voor zorgen dat de geleiders op een veilige hoogte worden gehouden.

Wij starten maandagochtend met het plaatsen van staanders aan de ene zijde van de weg. Om de staanders te plaatsen passen wij een halfwegafsluiting toe. Verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen onder veilige omstandigheden. Dinsdag plaatsen wij de staanders aan de andere zijde van de Slingerparallel. Ook hier passen wij een halfwegafsluiting met verkeerregelaars toe.

Dinsdag (20 december) na de avondspits (19:00 uur) gaan wij de liggers plaatsen. Hiervoor wordt de Slingerparallel tijdelijk afgesloten. Verkeer wordt via het zuiden omgeleid. De omleidingsroute (N317 Slingerparallel Silvolde/Ulft) wordt weergegeven op http://www.bereikbaargelderland.nl/. De Slingerparallel is woensdag voor het begin van de ochtendspits weer open.