Nachtelijke werkzaamheden A18

24 / 01 / 2017

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari gaat de bouwcombinatie Dura Vermeer - SPIE geleiders (stroomdraden) over rijksweg A18 brengen. Vanwege het intensieve gebruik van de A18 worden de werkzaamheden in de avond- en nachtperiode uitgevoerd. Met het oog op de veiligheid en doorstroming is het van Rijkswaterstaat niet toegestaan om deze werkzaamheden overdag uit te voeren.

Tijdens de nachtelijke werkzaamheden wordt het verkeer op de A18 een aantal malen kortdurend gestremd. Deze verkeerstops duren maximaal 15 minuten, waarna het verkeer weer doorgang kan verkrijgen. De A18 is voor het begin van de ochtendspits weer geheel toegankelijk.

De nachtelijke werkzaamheden kunnen uitsluitend plaatsvinden indien de weersomstandigheden het toelaten. Bij dichte mist, hevige sneeuw en/of harde wind worden de werkzaamheden tot nader orde uitgesteld.

Gedurende de nachtelijke werkzaamheden kunnen omwonenden ook enige (geluids)overlast ondervinden. De bouwcombinatie Dura Vermeer – SPIE doet er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken. Wij vragen om uw begrip.