Informatiebijeenkomst 12 september

30 / 08 / 2016

Op maandag 12 september organiseert TenneT een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden in en rond Doetinchem, met name de Wehlse Broeklanden. Hier is al een nieuwe ondergrondse 150 kV-kabel aangelegd richting Zevenaar. In september en oktober worden er o.a. tijdelijke bouwwegen aangelegd en betonnen fundaties gemaakt voor de nieuwe gecombineerde 380 kV/150 kV-verbinding tussen Doetinchem en het Duitse Wesel.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de ligging van het tracé, de planning en de manier waarop het tracé wordt aangelegd. Medewerkers van TenneT en de aannemers zijn aanwezig om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden.

Inloopbijeenkomst
De bijeenkomst heeft een inloopkarakter. De inloopavond op 12 september vindt plaats in het TenneT infolokaal op het DRU Industriepark aan de Hutteweg 24 in Ulft. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u binnenlopen. Vooraf aanmelden per e-mail is gewenst. Stuur a.u.b. een e-mail naar projectvoorlichter Lisette Bensink  via lisette.bensink@tennet.eu en geef aan met hoeveel personen u komt.