Informatieavonden 3 en 4 juli verwijderen masten

22 / 06 / 2017

Op maandag 3 juli en dinsdag 4 juli organiseren TenneT en Liandon informatieavonden over het verwijderen van hoogspanningsmasten die onder meer in De Huet en Wijnbergen staan.  

Volgens planning wordt half juli de nieuwe 150 kV-verbinding in gebruik genomen tot aan het hoogspanningsstation in Ulft. Hierdoor is de huidige regionale 150 kV-verbinding vanaf de Keppelseweg in Doetinchem tot voorbij Silvolde overbodig. Na de ingebruikname van de nieuwe 150 kV-verbinding start de aannemer met het verwijderen van de tijdelijke verbinding in Etten. Daarna worden de eerste rijplaten gelegd voor het verwijderen van elektriciteitsdraden. Volgens planning gaan vanaf het najaar de eerste masten afgebroken worden. Drie masten in Doetinchem worden omgebouwd tot telecommast. Onderaan deze pagina kunt u een kaartje downloaden waar de te verwijderen masten staan ingetekend en ook de drie telecommasten.

Informatiebijeenkomsten
De informatiebijeenkomsten hebben een inloopkarakter. Medewerkers van TenneT en Liandon zijn aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Maandag 3 juli tussen 19.00 en 20.30 uur
Locatie: projectkantoor Dura Vermeer – SPIE, Edisonstraat 103 in Doetinchem

Dinsdag 4 juli tussen 19.00 en 20.30 uur
Locatie: TenneT-informatielokaal, DRU Industriepark, Hutteweg 24 in Ulft

Aanmelden
Vooraf aanmelden is gewenst. Stuur een e-mail naar Lisette Bensink via lisette.bensink@tennet.eu en geef aan op welke avond en met hoeveel personen u komt.